В Бриколаж са по 15лв тези скоби
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дразнещ проблем след завиване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеВ Бриколаж са по 15лв тези скоби
Аз моите си ги сменях сам но със Jocker - автомонтьора ми си остави ключовете от сервиза а приспособлението му за свиването на пружините беше (и още е де ) хидравлично - голям кеф
P.S. От Бриколажа и клечки за зъби не купувам .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДано да са читави защото изтърват ли и да се разлетят тези ми ти пружини нали се сешаш какво става .
Аз моите си ги сменях сам но със Jocker - автомонтьора ми си остави ключовете от сервиза а приспособлението му за свиването на пружините беше (и още е де ) хидравлично - голям кеф
P.S. От Бриколажа и клечки за зъби не купувам .Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЕ какво да стане... в най-добрия случай оставаш без зъби. В най-лошия,продаваш алфата за да можеш да си платиш пластичната операция.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЕ какво да стане... в най-добрия случай оставаш без зъби. В най-лошия,продаваш алфата за да можеш да си платиш пластичната операция.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщениеТая работа е невъзможна и да я продаде няма да му стигнат паритеAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеИзбягахте от темата пакAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Днес си поръчах въпросните лагерчета за под пружините. Понеже Бърд, които сложих преди 1,5 години, пак заскърцаха, си поръчах SKF. Пък да видим какво ще дойде. 56 лв. ще са двата лагера.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеДнес си поръчах въпросните лагерчета за под пружините. Понеже Бърд, които сложих преди 1,5 години, пак заскърцаха, си поръчах SKF. Пък да видим какво ще дойде. 56 лв. ще са двата лагера.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
Comment